Om oss

 • Vad erbjuder vi?

  Vi får ditt företag att synas på internet med två olika lösningar. Webbutik eller Presentationssida.

 • Vår Vision

  Vår vision är att kunna erbjuda en komplett webbutik för både nystartade och väletablerade företag till Sveriges bästa pris. Tanken är att våra webbutiker skall vara så enkla och smidiga som möjligt, samtidigt som dem  behåller en professionell nivå både i funktionalitet och design.

 • Sälj

  Vi är medvetna om att en välfungerande webbutik leder till större försäljning och låter företagare koncentrera sig på dem viktigaste bitarna, inköp och försäljning.

 • Grundtanke

  Grundtanken är att få så många människor som möjligt att leva ut sina drömmar och våga driva sin egen verksamhet.  Vi vill bryta myten om att det oftast går dåligt för ett företag vid start och att det tar lång tid innan man börjar göra vinst. Med vår webbutiklösning riskerar du endast en årsavgift som inkluderar alla omkostnader så som webbhotell, domännamn, administration och copyrights.

 • Enkelhet

  Det skall vara lätt för våra kunder att välja rätt lösning därför har vi valt att inte ha flera olika webbutiklösningar som tex Small, Medium och Large, utan erbjuder alla våra kunder det största paketet redan från start.